Політична реклама

Камінне опалення вдвічі дешевше за газове - БудЕксперт

2783 4
Обігрів будинку каміном дозволяє зекономити його господарям більше ніж половину суми від тієї, яку б вони витратили на газове опалення. Про це повідомили в ефірі нової програми «БудЕксперт», що 4 грудня стартувала на телеканалі ZIK.

Так, у випуску «Камін у домі – розкіш чи можливість заощадити кошти на опаленні?» журналісти програми підрахували, що на обігрів будинку площею до 200 м² потрібно  витратити 6,5 тис грн. Опалення такого ж будинку, але каміном, обійдеться на 4 тис. грн дешевше – у  2,5 тис. грн.

Окрім того з першого випуску програми «БудЕксперт» можна дізнатись: які документи та скільки грошей потрібно мати, перш ніж встановлювати камін вдома, а також - як безпечно обладнати та як доглядати за вогнищем вдома.

Програма «БудЕксперт» - продукт спільного виробництва медіа-порталу «Твоє місто» та всеукраїнської галузевої газети "Будексперт", де ви завжди почуєте відповіді на запитання: як обрати якісні та безпечні матеріали для будівництва та дізнаєтесь про те, як перетворити ремонт на  приємний та простий процес.

Переглянути програму про облаштування камінів можна на порталі "Твоє місто" у рубриці "Твоє TV".


Читайте також:
12 Грудня, 2011 10:30
глядач - глядачеві Думаю, метою програми про каміни аж ніяк не є показати, як камінами опалювати. Бо камін в першу чергу служить з іншою метою, і це у програмі можна було побачити :) А щодо того, що в нас "багато знають як каміни розпалювати" - є багато сумнівів... Цікавою для мене у програмі була б ще статистика - яких камінів більше купують - традиційних чи електричних. А загалом так нічо!
7 Грудня, 2011 18:17
глядач Яка мета створення цієї передачі?
Як на мене, щоб передача була цікавою вона має відкривати щось нове, маловідоме широкому загалу. А в передачі про каміни нічого конкретного, а так - загалом. Думаю про існування камінів знають багато і як їх розпалювати, а от як ними опалювати - конкретно сказано так і не було.
Дякую.
7 Грудня, 2011 11:39
Гість Аня, виходити буде в неділю в 22:10. Орієнтовно через тиждень. Зараз планується наступна програма в період 18-25 грудня
6 Грудня, 2011 20:47
Аня А як надалі виходитиме передача? В який десь і час?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!