Канада на рік скасувала усі мита на українські товари

633 0
Про це оголосив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Канада на рік скасувала усі мита на українські товари. Про це повідомила перший віцепрем'єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко. Про це рішення оголосив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

«Канада також скасовує на 12 місяців усі мита на українські товари. Про це оголосив прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Це гарне продовження ініціативи ЄС і Британії, що підтверджує зацікавленість розвинутих держав залучати українську економіку до власних промислових і торгових ланцюгів», – написала вона. 

Читайте також: Польща без дозволів пускатиме вантажівки з пальним до України

Зазначимо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо побував у Ірпені на Київщині, після чого мав зустріч з президентом України. 

Нагадаємо, що Велика Британія скасувала всі мита та обмеження на експорт з України відповідно до угоди про вільну торгівлю, що мала повноцінно запрацювати для України з 2023 року. Також додамо, що Україна та Польща домовились про бездозвільний проїзд вантажівок з паливом. 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!