Керівника підприємства на Львівщині підозрюють в ухиленні від сплати податків на 104 млн гривень

908 0
Наразі правоохоронці вручили підозру керівнику підприємства.
Фото умовне

Фото умовне

Керівника підприємства на Львівщині підозрюють в ухиленні від сплати податків у розмірі 104 млн гривень. Про це повідомило Бюро економічної безпеки України. 

«Службова особа товариства протягом 2021-2022 років вносила до податкових декларацій неправдиві відомості щодо розміру доходу. Підозрюваний очолював підприємство, яке здійснювало діяльність у сфері надання фінансових послуг та перебувало на спрощеній системі оподаткування», – йдеться у повідомленні. 

Наразі майно керівника підприємства арештовано. Йому повідомили про підозру у пособництві в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України).

Читайте також: Працівника Львівської митниці спіймали на хабарі у 38 тисяч доларів

Слідчі дії тривають, правоохоронці встановлюють повне коло осіб причетних до злочину.

Нагадаємо, що у Львові затримали лікаря-хірурга, який входив до складу районної військово-лікарської комісії, яка допомагала ухилянтам організувати виїзд за кордон.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!