Кількість хворих у модульному містечку на Сихові знову зросла

1062 0
В інфекційній лікарні перебуває 11 хворих.
ФОТО: Твоє місто

ФОТО: Твоє місто

Кількість хворих осіб, які проживають у модульному містечку на Сихові, зросла до 41. Серед них – 22 дітей до 17 років. В інфекційній лікарні перебуває 11 хворих. 

Джерело: Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України

5 березня, з модульного містечка у Львові на Сихові до інфекційної лікарні госпіталізували 11 людей. Як повідомила під час брифінгу 6 березня керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко, факт отруєння ще не встановили. Попередньо відомо, що в мешканців, які проживають у містечку, гостра кишкова інфекція.  

Читайте також: 13 людей з модульного містечка на Сихові – у лікарні

За словами керівниці управління охорони здоров’я, відповідні служби забрали зразки в модульному містечку, зараз їх досліджують. На лабораторні дослідження відправили 19 проб зразків харчових продуктів, з яких готувався в обід в суботу, проби питної води, змиви зі всіх поверхонь, зразки для обстеження від трьох працівників, які готували їжу і чотирьох працівників, які працюють на роздаванні їжі. Детальніше читайте тут.

Зазначимо, модульне містечко для переселенців відкрили на Сихові на початку лютого цього року. Туди переселяли людей із інших модульних містечок, що розташовані у Львові. Загалом тут можуть проживати 1400 осіб.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!