Кінопалац на Коперника відкриють 13 серпня

1910 0
За добу до відкриття планують влаштувати «День відкритих дверей».
Фото: Копернік

Фото: Копернік

Кінопалац у «Коперніку» у Львові запрацює 13 серпня. Про це повідомили на сторінці кінотеатру у Фейсбук.

Читайте також: У Львові знімають кримінальну комедію Wunderkind

«У нас буде – вже є – DCP-проект, відмінний звук, 144 глядацьких місця (проте в нинішній ситуації цю цифру слід ділити на два), кіно-кафе і – найголовніше – відмінна репертуарна арт-програма. Ми вже починаємо планувати заходи. Мова йде про лекції Станіслава Тарасенка перед арт-фільмами, лекції запрошених гостей, ексклюзиви, допрем'єрні покази, покази зі знімальними групами, фестивалі і так далі», – йдеться у повідомленні.

За добу до відкриття планують влаштувати «День відкритих дверей», куди запросити всіх охочих, презентувати програму на найближчі пів року, розповісти про наші плани, специфіку кінотеатру.

Нагадаємо, що кінотеатр «Кінопалац», що на вулиці Театральній, 22, зачинили через фінансові труднощі. Він переїхав на Коперника.

«Кінопалац» на Театральній працював із 2002 року у Будинку офіцерів. Це перший кінотеатр сучасного типу у Львові, містить три глядацькі зали на 290, 88 і 18 місць.

Читайте також: Кінотеатр «Львів» передали Палацу мистецтв

Нагадаємо, що кінопалац «Копернік» припинив регулярний показ фільмів з червня 2018 року. Його теж зачинили через неможливість сплачувати надто високу оренду. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!