Кінцеву зупинку тролейбуса №13 у Львові знову перенесли

7749 0
Її повернули на попереднє місце.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Від сьогодні, 13 березня, кінцеву зупинку тролейбуса №13 на площі Підкови перенесли на попереднє місце біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Зупинку перенесли у вересні на 50 метрів за рухом тролейбуса через ремонт хідників на площі перед пам'ятником Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи.

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси Львова: розклад усіх маршрутів. Інфографіка

Зазначимо, перенесення зупинки планували у комплексі робіт зміни організації дорожнього руху на Дорошенка. Раніше вже перенесли зупинку громадського транспорту на початку вулиці Дорошенка.

Нагадаємо, що на вулиці Городоцькій на місці смертельної аварії облаштують пішохідний перехід.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!