Київ

Кличко повідомив про звільнення керівництва КП «Київпастранс»

478 0
Днями буде призначений в.о. директора КП
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Директор «Київпастрансу» Дмитро Левченко написав заяву про звільнення. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко на засіданні Київради 21 березня.

«Звільнився директор "Київпастрансу" Дмитро Левченко. Та буде звільнений директор з виробництва цього комунального підприємства Павло Кирилюк», - зазначив він.

За словами Кличка, уже найближчими днями буде призначений виконуючий обовʼязки директора КП «Київпастранс».

Нагадаємо, минулого тижня після розслідування Bihus.Info керівник «Київського метрополітену» Віктор Брагінський написав заяву про звільнення. Кличко заявив, що посадовець «брехав йому в очі» і закликав правоохоронців розслідувати оприлюднені журналістами факти.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!