Київ

Кличко закликав правоохоронців розслідувати оприлюднені Bihus.Info факти стосовно Брагінського

444 0
Мер закликав Bihus.Info передати правоохоронцям інформацію щодо Брагінського

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронців із закликом розслідувати факти стосовно колишнього керівника «Київського метрополітену» Віктора Брагінського, які оприлюднили журналісти Bihus.Info Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Прошу журналістів Bihus.Info передати інформацію щодо фактів, оприлюднених у розслідуванні стосовно Віктора Брагінського, правоохоронним та антикорупційним органам. А до правоохоронців звертаюся щодо оперативного і відкритого для громадськості розслідування інформації Bihus.Info», – наголосив він.

Нагадаємо, минулого тижня було опубліковане розслідування Bihus.Info. Журналісти виявили у Брагінського понад 50 млн гривень незадекларованих доходів. Зокрема, журналісти знайшли в деклараціях родичів директора Київського метрополітену кілька дорогих квартир та землю під Києвом.

18 березня була оприлюднена друга частина розслідування Bihus.Info. За даними розслідувачів, підряди від метрополітену отримують люди, близькі до Віктора Брагінського.

Міський голова Віталій Кличко після публікації розслідування пообіцяв відсторонити Брагінського від посади і заявив, що той «брехав йому в очі».

Пізніше того ж дня стало відомо, що Брагінський написав заяву про звільнення.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!