Київ

Кличко звернувся до ОП з проханням відсторонити голову Деснянської РДА

782 0
Відстороненим має бути і керівник медзакладу, в якому не працювало укриття
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко ініціює відсторонення голови Деснянської РДА через закрите укриття. Про це повідомив сам міський голова.

«Звернувся до Офісу Президента та уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття  в поліклініці, біля якої загинули троє людей», - заявив він.

Кличко додав, що відстороненим має бути і керівник медзакладу, якого призначала Деснянська райадміністрація.

«Дав окреме доручення главам районів столиці негайно перевірити всі укриття, за роботу яких відповідають голови РДА міста», - сказав Кличко.

Нагадаємо, внаслідок падіння уламків запущених Росією ракет в Києві вранці 1 червня загинули троє людей, з них одна дитина, ще 11 зазнали поранень. Пізніше стало відомо, що в Деснянському районі міста загинули 33-річна жінка і 34-річна жінка з 11-річною дочкою.

Місцевий мешканець, який представився чоловіком однієї із загиблих, заявив, що укриття в поліклініці було зачинене.

Як повідомили у прокуратурі, охоронця поліклініки, який мав відчинити укриття, доставили у поліцію з ознаками сп'яніння.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!