Київ

У Києві через обстріли загинули двоє жінок і дев'ятирічна дитина. Поліклініку, яка не пустила в укриття, перевірять

1168 0
Причина - не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району, на яку впали уламки збитої ракети.
Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

У Києві внаслідок нічної ракетної атаки Російської Федерації, за уточненою інформацією, загинула 9-річна дівчинка, її мама та ще одна жінка. Про це Національна поліція України повідомляє у Телеграмі.
 
"Сьогодні вночі Росія вбила 9-річну дівчинку (інформацію уточнено), її 34-річну маму і 33-річну жінку. Ще 12 осіб отримали поранення", - ідеться у повідомленні.
 
У поліції зазначили, що під час чергової атаки Росії у столиці пошкоджено медзаклад, дитячий садок, багатоквартирні житлові будинки, автомобілі.Поліцейські разом із іншими екстреними службами продовжують працювати на місцях та документують наслідки чергового нападу держави-терориста.
 

Фахівці департаменту муніципальної безпеки Києва з’ясовуватимуть, чому не було доступу до укриття в поліклініці Деснянського району на яку впали уламки збитої ракети. Про це Кличко повідомив у Телеграмі.

"До поліклініки в Деснянському районі виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки і на місці з’ясовують чому не було доступу до укриття в поліклініці", - зазначив Кличко.

За його словами, відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава району, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати.

"Всі рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні і невідкладно", - зазначив Кличко.

Поліція Києва вже відкрила провадження за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Раніше у Телеграмі Кличко поінформував, що рятувальники підтвердили інформацію про падіння уламків на поліклініку в Деснянському районі.

Столичний мешканець, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів Суспільному, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

Загалом над Києвом вночі були знищені сім ракет «Іскандер-М» та три «Іскандер-К», які Росія запустила з північного напрямку. Про це Повітряні сили України повідомляють у Телеграмі.
 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!