Коли розпочнуть ремонтувати Замарстинівську

3708 0
У «Львівавтодорі» прогнозують, що роботи триватимуть понад 8 місяців.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Попри те, що Замарстинівську закривають для руху трамваїв уже з наступного понеділка, ремонтні роботи на ділянці від Липинського до Гайдамацької того ж дня не розпочнуться. Причиною є те, що тендер на ремонт цієї ділянки вулиці ще не завершений.

Як розповів на брифінгу директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, один із чотирьох учасників тендеру – ТОВ «Укртунельбуд» – подав скаргу на рішення комісії, яка визнала переможцем ТОВ «Онур конструкціон інтернешенл» і Антимонопольний комітет прийняв рішення провести ще одне засідання тендерного комітету та розглянути пропозиції конкурсантів.

Читайте також: Ремонт вулиці Замарстинівської перенесли. Коли розпочнуться роботи

За словами Берези, під час розгляду документів було виявлено, що дії скаржника та ще одного учасника тендеру – ТОВ «Гарантспецбуд ЛТД» – мали ознаки нечесної конкуренції, не мали достатньої кваліфікації для проведення таких робіт, а крім того, «Гарантспецбуд ЛТД» на момент подання документів мав заборгованість зі сплати податків. Саме тому перевагу віддали «Онуру».

Береза наголосив, що у місті побоюються, щоби в конкурсі не перемогла компанія, яка запропонує низьку ціну робіт, однак потім вимагатиме від влади додаткових коштів для закінчення ремонту. Він прогнозує, що всі процедурні момент можуть завершитися до кінця року, відтак одразу ж після підписання угоди та отримання дозволу, розпочнуться роботи.

«Потрібно демонтувати колію та розкопувати  дорогу, адже у проекті передбачено оновлення каналізаційних мереж – облаштування нового колектора, дощової та зливної каналізації і так далі», –  розповів Олег Береза.

Читайте також: У Львові тимчасово скасовують два трамвайних маршрути

Цей відрізок вулиці закриють для руху трамваїв, а для автомобілістів зараз розробляють схему об’їзду.

Орієнтовна вартість робіт – 90 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!