Коли у Львові відкриють візові центри

17576 0
Місто орієнтуватиметься на рішення Кабміну.
Ілюстративне фото. Джерело: Високий замок

Ілюстративне фото. Джерело: Високий замок

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ і НС у Львові планує розглянути питання про відкриття візових центрів. Про це в експрес-інтерв’ю Tvoemisto.tv розповіла керівниця міського Штабу швидкого реагування та протидії поширенню коронавірусу Галина Слічна.

«Я мала нараду із представниками консульств у Львові, візових центрів, МЗС та поліції. Ми обговорювали відкриття візових центрів, протокол їх роботи, заслухали позицію МЗС. Завтра вирішуватимемо, але ще чекаємо на позицію Кабміну. Все відбуватиметься поступово, а не одномоментно. Щодо магазинів одягу, то, можливо, зробимо для них якусь градацію», – розповіла вона.

Читайте також: Як туристична галузь Львова виходитиме з карантину. П'ять етапів

Нагадаємо, що на початку карантину, 12 березня, візові центри ще працювали, однак 19 березня біля візового центру на вулиці Джерельній зафіксували величезну чергу людей, що не дотримувалися карантину. Поліція власника центру оштрафувала, а міська комісія з питань ТЕБ і НС закрила візовий центр на карантин.

11 травня у Львові послабили карантин, дозволивши відкрити деякі лісопарки, сквери, автокінотеатри та деякі магазини. З 12 травня дозволили роботу перукарень та салонів краси. Рішення про відкриття магазинів одягу і взуття відклали. Днями роботу відновили польські консульства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!