Завод, який будує ексрегіонал на Львівщині, планують запустити до кінця листопада

18181 0
Власник інвестує у підприємство 20 мільйонів євро.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

До кінця листопада у Львівській області має запрацювати новий хлібопекарський завод, в який інвестували 20 мільйонів євро. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник департаменту економічної політики ЛОДА Степан Куйбіда.

Зазначимо, що йдеться про підприємство, власником та приватним інвестором якого є Володимир Мисик, власник ТМ «Кулиничі». 

У липні Tvoemisto.tv повідомляло про хід робіт на будівництві, яке планували завершити через кілька місяців. Тоді у департаменте економічної політики Львівської ОВА наголошували, що завод частково збудують з потужностей, які перевезли з Харківщини. Окрім заводу, відкриють пекарні, де одразу ж продаватимуть продукцію. Пекарні ТМ «Кулиничі» вже мають магазини на території Львівщині, зокрема у Дрогобичі. 

Читайте також: На Львівщині запрацював перший в Україні кооперативний молокопереробний завод

На роботу на заводі та у прилеглих пекарнях отримають 500 вимушених переселенців з Харкова та 2500 місцевих мешканців. На будівництво витратили 20 млн євро інвестора. 

Нагадаємо, що власником та приватним інвестором заводу є Володимир Мисик. У 2012 році його обрали народним депутатом 7 скликання від «Партії регіонів» за тим же округом як член партії. У лютому 2014 року вийшов з фракції «Партії регіонів» і став членом групи «Економічний розвиток». У 2014 році за округом №172 обраний як  безпартійний самовисуванець. З 2016 року член депутатської групи «Партія Відродження», до того був позафракційним. Голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Був народним депутатом 8 скликання. У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 172 округу як безпартійний самовисуванець. Голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року. 

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!