Командира тероборони Львівщини нагородили орденом Богдана Хмельницького

2311 0
Державною нагородою командира відзначили за вірність військовій присязі.
Фото: Валерій Курко

Фото: Валерій Курко

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня полковника та командира 103 окремої бригади територіальної оборони Львівщини Валерія Курка. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козацький.

Читайте також: Керівник Львівської ОВА запевняє, що військові і тероборона з Львівщини забезпечені всім необхідним

Державною нагородою командира відзначили за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. 

Нагадаємо, військовослужбовців львівської 103 бригади ТРО, які захищають Україну на сході, нагородили почесними відзнаками від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.  Нагороди бійці отримали за «доблесну військову службу та сумлінне виконання свого обов’язку із захисту Батьківщини». Нагородні знаки захисникам вручив командир бригади Валерій Курко.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!