«Кому ви допомагаєте». У Львівській ОВА засудили відкриття офісу Червоного Хреста у Ростові-на-Дону

3233 0
Президент Росії Путін вчиняє справжній геноцид проти українського народу.
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

Голова Міжнародного комітету Червоного Хреста Петер Маурер звернувся до міністра закордонних справ росії Сергія Лаврова і просить російську владу дозволити відкрити офіс у Ростові-на-Дону, щоб надавати там гуманітарну допомогу мирним жителям, які тікають з гарячих точок в Україні. Україна засудила такий крок.

Також голова Львівської ОВА Максим Козицький засудив таке рішення«10 днів тому я вдруге закликав цю та інші міжнародні гуманітарні організації допомогти нам, адже це і є їхня місія. Це те, на що жертвують їм мільйонні суми благодійники зі всього світу. Кому збирається допомагати Міжнародний комітет Червоного Хреста? Кого вирішив підтримати міжнародний рух, який налічує майже 97 мільйонів добровольців? Він вирішив розгорнути офіс у місті країни-вбивці!», – заявив Максим Козицький.

Читайте також: Ворог насильно вивозить тисячі мешканців Маріуполя до Росії

Керівник Львівщини зазначає, що вже понад місяць російська армія у центрі Європи винищує українську націю, прицільно розстрілюючи мирних беззбройних українців, маленьких дітей і людей похилого віку.

Нагадаємо, що віцепремʼєр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук заявила, що Україна категорично проти того, щоб Міжнародне товариство Червоного Хреста відкривало офіс в Ростові-на-Дону. За її словами, таким чином РФ хоче використати це для того, щоб вивозити українців з тимчасово окупованих міст на свою територію нібито зеленими коридорами, хоча вона і так уже розпочала викрадення українців.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!