Комунальника із Львівщини звинувачують в збитках на 2,3 млн грн

543 0
Він перерахував постачальнику гроші за таку кількість щебеню, якої поставлено не було.
Умовне фото

Умовне фото

Колишньому директору одного із комунальних підприємств Яворівщини оголосили про підозру за фактом службової недбалості. 

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, посадовець уклав договір з однією зі львівських фірм про закупівлю щебеню у кількості 9 тис. тонн. Після чого уклав договір зберігання вказаного щебеню на загальну суму понад 5 млн грн. У подальшому, він підписав акт прийому-передачі матеріальних цінностей та перерахував кошти на рахунок постачальника.

Читайте також: На Львівщині викрили росіянина, який розповсюджував пропаганду

Встановлено, що ексдиректор не перевірив на складі наявність закупленого та поставленого товару згідно вищевказаного договору – вказаного щебеню реально було поставлено лише 5 тис. тонн. Унаслідок службової недбалості підозрюваного державі завдано збитків на загальну суму понад 2, 3 млн грн.

Слідчі дії тривають. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!