Конфлікт у львівській школі. У суді зареєстрували позовну заяву ексдиректорки

3174 0
Вже кілька тижнів у львівській школі № 96, що на вулиці Довженка, 13 триває конфлікт.
ФОТО: ФБ 96 ШКОЛИ ЛЬВОВА

ФОТО: ФБ 96 ШКОЛИ ЛЬВОВА

Конфлікт щодо призначення нової директорки у львівській школі №96 триває. У Львівському окружному адміністративному суді зареєстрували позовну заяву колишньої директорки школи Галини Михайлик.  Про це повідомила помічниця голови суду Ірина Шаравара, передає Суспільне.

За її словами, Галина Михайлик ще має додати частину документів, тоді у суді вирішуватимуть, чи призначати засідання, чи відмовляти у позові. 10 квітня на пресконференції колишня директорка львівської школи №96 та частина батьківського та трудового колективу, анонсували 16 квітня перекриття траси «Київ-Чоп», якщо їх не почують представники влади. Це акція протесту проти рішення управління освіти Львівської міської ради щодо призначення нової директорки. 

Що відомо про конфлікт у школі №96

Вже кілька тижнів у львівській школі № 96, що на вулиці Довженка, 13 триває конфлікт. Колишня директорка Галина Михайлик була керівником школи впродовж двох років. У лютому цього року в пані Галини закінчився термін дії трудового договору. Він не був продовжений, але вона могла і брала участь у конкурсі на цю посаду. Галина Михайлик програла, а новою директоркою шляхом конкурсу було обрано Ярину Нечепурну. Їй фізично не давали потрапити до школи.

Раніше, директорка школи № 96 МЖК-1 Ярина Нечепурна в березні повідомляла, що написала заяву до поліції через те, що їй пошкодили лобове скло автівки. 

У Львівській міській раді повідомили, що станом на 10 квітня нова директорка школи, Ярина Нечепурна, працює у школі разом із комісією з інших директорів львівських шкіл, яку вчора утворили. Школа працює, вчителі проводять уроки, техперсонал виконує свою роботу. Важливо, що вже сьогодні працівники школи № 96 отримають заробітну плату.

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!