Конкурс на посаду керівника ЛКП «Лев» продовжили ще на два тижні

802 0
Із 14 претендентів не було жодного, який відповідав би всім вимогам.
Фото умовне

Фото умовне

Під час проведення конкурсу на посаду керівника ЛКП «Лев» із 14 претендентів не обрали жодного через невідповідність вимогам. У зв’язку з цим 25 червня робоча експертна група ухвалила рішення про продовження подачі заявок на участь у конкурсі ще на два тижні. 

Джерело: Львівська міськрада

«Міська рада провела відбір кандидатів. На жаль, жоден з них не відповідає на 100% тим вимогам, які були створені разом з експертною радою. Ми окреслили насамперед те, що людина повинна чітко відповідати цінностям. Це все прописано в нашому етичному кодексі. Крім цього, зважали на професійний рівень. Коли обговорювали вимоги й критерії, то всі розуміли, що повинна бути людина з досвідом, яка вміє управляти процесами й людьми. Любов до тварин має бути за замовчуванням», – пояснила на брифінгу керівниця управління персоналом ЛМР Лілія Савич. 

Читайте також: У Львові планують створити опікунську раду при ЛКП «Лев»

Нагадаємо, У п'ятницю, 9 червня, завершилось службове розслідування евтаназії здорових собак в ЛКП «Лев». За його результатами, довели вину колишньої в.о. керівниці Олени Іващенко та головного лікаря Ярослава Мухи, їх звільнили. Вже 13 червня Львівська міськрада оголосила відкритий конкурс на посаду керівника комунального підприємства.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!