Куди піти у Львові цього тижня. Добірка подій

593 0
Tvoemisto.tv підготувало добірку подій, куди варто сходити цього тижня у Львові.
ФОТО: ІВАН СТАНІСЛАВСЬКИЙ / ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ІВАН СТАНІСЛАВСЬКИЙ / ТВОЄ МІСТО

Виступ «Дударика»

5 червня о 18:30 у Львівській національній філармонії відбудеться концерт «Пісні перемоги», організований Національною хоровою капелою «Дударик». Захід пройде в рамках нового проєкту «2 МЛН НА ЗСУ», який має на меті підтримати українську армію.

Під час концерту хорова капела «Дударик» презентує пісні українських воїнів останніх п’яти століть, включаючи козацькі, стрілецькі, повстанські та жовнірські композиції. Ці пісні супроводжували українських героїв у їхніх перемогах, мріях та житті.

У концерті візьмуть участь хор хорової школи «Дударик» у супроводі естрадного оркестру капели. Керівник капели – Олег Ярема, диригенти – Вікторія Бей та Соломія Весоловська.

Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

Для тих, хто не зможе відвідати захід, але бажає підтримати ініціативу, є можливість зробити свій внесок за посиланням.

«І Відкрилися Небеса...». Мультимедійна виставка

У Львівському музеї історії релігії відбулось відкриття мультимедійної виставки «І відкрилися небеса.... Консервація та реставрація ілюзіоністичних фресок Франциска Екштайна у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла – давньому єзуїтському костелі святих апостолів Петра і Павла у Львові».

Виставка присвячена процесу реставраційних робіт, які впродовж 10 років проводилися у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Під час реставраційних робіт, команда польських і українських реставраторів відновила унікальні барокові розписи на склепіннях храму.

Виставка триватиме до 30 червня у Музеї історії релігії, пл. Музейна, 1.

Львівський ярмарок смаку

8-9 червня з 11:00 до 19:00 години у Львівському палаці мистецтв відбудеться унікальний Львівський ярмарок смаку, де можна продегустувати та придбати сертифіковані органічні, крафтові молочні і локальні продукти та отримати безліч гастро-вражень.

На вас чекають:

  • 50+ виробників з різних куточків України: сири та інша молочна продукція, чаї, пастила, олія, м’ясні вироби, мед, джеми та інше

  • Майстер-класи з незвичними поєднаннями смаків та дегустаціями

  • Вікторини з розіграшами сирної та органічної продукції

  • Дитяча зона з аніматорами

  • Львівська запашна кава, українське вино та морозиво

Детальна програма ярмарку на офіційних сторінках події в Instagram і Facebook

Ботанічний сад у Львові

Ботанічний сад Львівського національного університету імені Івана Франка, що на вул. Черемшини, 44, працює для відвідувачів. Охочі можуть помилуватися колекцією рослин щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі. Можна відвідати оранжереї, у якій представлені унікальні екземпляри рослин, вік яких становить 100 і більше років, а саме: дамара, саговики, фінік канарський, араукарія Бідвіла та багато інших.

Придбати квиток можна безпосередньо при вході на територію Ботанічного саду. Відвідувачів просять звернути увагу, що оплата квитків здійснюється через термінал ПриватБанку. 

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!