Куди піти у Львові в останній день свят: програма заходів

3384 0
Сьогодні останній день свят, уже завтра львів'яни підуть на роботу. Tvoemisto.tv підготувало перелік заходів для сімейного відпочинку на сьогодні, 3 травня.

Фестиваль писанок

Завтра останній день, коли у Львові триває Фестиваль писанок, тож ті, хто так на ньому не побував має чудову нагоду.
«Фестиваль писанок - це своєрідний арт-проект, у рамках якого відомі митці, аматори, юні майстри, громадські діячі, молодіжні рухи створюють унікальні роботи у формі писанки, Кожна робота – це ідея, мрія та історія. Крім того, щороку у рамках Фестивалю писанок ми проводимо благодійну акцію «Добра справа», у рамках якої збираємо кошти, щоб допомогти тим, хто справді цього потребує», – зазначає організатор Фестивалю Андрій Сидор.
У рамках Фестивалю писанок також діятиме і Великодня арт-майстерня, у якій і діток, і дорослих навчатимуть, як розписувати писанки, розкажуть про значення символів та кольорів. Цікавими будуть і майстер-класи від Львівської свічкової Мануфактури зі створення свічок-писанок.
 

Місце: площа Музейна, біля Домініканського собору
 

Веселий Великодній квест

Любителі активного відпочинку мають нагоду взяти участь у квесті. Цікаво, що відбуватиметься він не у центрі міста, а в одному з районів Львова.
 

Час: 14:00 год
Місце: на Збоїщах, вул. Мурована, 32
 

Концерт

Також у місті відбудеться концерт з  виступом солісток гурту «Гречні фраїрки» та музичним вітанням від етноблюзових музикантів  «Lemko Bluegrass Band».
 

Час: 15:00 год
Місце: Левандівський парк, вул. Повітряна
 

Вистава "Ножі в курях, або спадок мірошника"

Сьогодні прем'єра вистави за п’єсою сучасного шотландського драматурга Девіда Гарровера «Ножі в курях». Творці вистави роздумують над зіткненням світоглядних моделей і систем мислення. Забобонному і апріорі упередженому способу дивитися на речі протиставляється відкритий і гуманний погляд нової людини, сповненої невситимою жагою до постійного пізнавання і відвагою бути самітним відлюдником.
 

Час: 19:00
Місце: Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса, вул Леся Курбаса, 3
Вартість: 80-200 грн


Опублікувала Мар'яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!