Куди полетіти зі Львова. Перелік внутрішніх авіарейсів, графік, ціни

1702 0
Tvoemisto.tv зібрало для вас добірку внутрішніх рейсів, якими можна дістатися зі Львова до столиці, Харкова та Запоріжжя.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького віднедавна анонсували запуск низки внутрішніх авіарейсів. Зокрема, полетіти можна буде не лише до Києва, а й Харкова та Запоріжжя. Наразі невідомо, чи відкриють пряме сполучення Львова з Дніпром.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова: вікенд у Ґданську – місті, що стало феніксом

Пропонуємо детальний перелік авіарейсів зі Львова усередині країни, а також правила безпечних подорожей під час карантину:

Wind Rose

Львів – Київ (Бориспіль), щодня. Вартість квитка в один бік – від 1998 грн, а час в польоті становить півтори години.

Motor Sich

Львів – Київ (Жуляни), з понеділка по п’ятницю та в неділю. Час у дорозі – 80 хвилин, а вартість – від 1 500 грн в один бік. 

Bees Airline

Львів – Київ (Жуляни), щодня, окрім суботи. Квиток в один бік коштуватиме від 681 грн.

Air Ocean Airlines

Львів – Київ (Жуляни), щодня. Вартість авіаквитків Київ – Львів – Київ становлять від 783 грн в один бік та від 1613 грн у два боки.

Львів – Харків, по четвергах і неділях із 12 грудня. Вартість – 62 долари (1610 гривень) у тарифі Promo та $92 (2392 гривень) в тарифі Basic.

Додамо, що запланований із 10 грудня запуск рейсу зі Львова до Дніпра, наразі не відбудеться. Натомість у компанії анонсували нове сполучення Львів – Запоріжжя. Через це для мешканців Дніпра коштом авіакомпанії в аеропорт Запоріжжя організували транфер.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

Новий маршрут виконуватиметься літаками АН-148-100Е двічі на тиждень: щоп’ятниці та щопонеділка. Тривалість польоту становитиме 1 годину 15 хвилин. Попередньо рейси заплановані до 25 березня 2022 року. «Львів – Запоріжжя»: 12:05 – 13:20; «Запоріжжя – Львів»: 14:50 – 15:35. 

Нагадаємо, що через підвищений рівень захворюваності на коронавірус у регіонах України, де встановили «жовтий» або «червоний» рівні, діють оновлені правила епідбезпеки. Вони розповсюджуються в тому числі на авіаційні перевезення міжобласного сполучення. Вимоги не застосовують до громадян, молодших 18 років.

Усім пасажирам, а також водіям або членам екіпажу літака, необхідно мати при собі один із документів:

  • паперовий або електронний міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат, що підтверджує повну або часткову вакцинацію від Covid-19;
  • документ про отримання однієї дози вакцини – форма 063-О;
  • документ, що підтверджує одужання особи від Covid-19 (сертифікат у розробці);
  • негативний результат ПЛР- або експрес-тест на Covid-19, проведений не більше як за 72 години до поїздки.

 

Показати Covid-сертифікат про вакцинацію можна за допомогою додатку Порталу «Дія». Довідки про тестування та вакцинацію не вимагають від дітей до 12 років.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!