Куди українцям найпростіше оформити шенген-візи? ТОП-5 країн

3791 0
Пропонуємо вам перелік п’яти країн, в які оформити пакет візових документів можна без зайвих проблем. Перелік оприлюднили у сюжеті програми "Сніданок з 1+1".

Найлегше отримати візу в Словенію, по ній можна відвідати ще й сусідню Хорватію, яка не входить до країн Шенгенської угоди. Так, у 2014 році посольство надало дозвіл більш ніж 90% українців. Сервісний збір складає 580 грн.

На другому місці – Естонія. Але оформлення віз краще планувати завчасно, адже влітку вони надають візи лише студентам та пенсіонерам. Сервісний збір у них складає 300 грн.

Читайте також: Куди українці можуть їхати без віз? Перелік країн

На третьому місці – Латвія, яка за минулий рік відмовила лише 0,2% поданим заявам. У цій країні лояльні вимоги до пакету документів, до того ж, там надаються пільги інвесторам та бізнесменам. Сервісний збір у них складає 400 грн.

Четверте місце посідає Португалія, яка не дуже популярна серед туристів. Країна не має сервісного центру, тому звертатися за візою треба напряму у посольство. Ця країна також майже не відмовляє українцям.

Читайте також: ТОП-10 країн, що охоче видають шенген-візи українцям

П'яте місце рейтингу посідає Австрія. Проте, кандидат на отримання перепустки має пройти співбесіду у посольстві, якщо він не мав шенгенської візи останні три роки.

Нагадаємо, візові центри 11 країн змінюють свої адреси у Львові. Пропонуємо вам їх перелік та нове місцезнаходження.

Джерело: ТСН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!