Куди звернутись по медичну допомогу, якщо немає зв’язку. Номери телефонів

911 0
Бригади «швидкої» чергуватимуть на пунктах базування регулярних підрозділів ДСНС.
Фото умовне

Фото умовне

У випадку відсутності мобільного зв’язку бригади «швидкої» чергуватимуть на пунктах базування регулярних підрозділів ДСНС. Також за допомогою можна телефонувати за номером 101 та 103

Джерело: Голова ЛОВА Максим Козицький у Telegram

За номерами 101 та 103 дзвонити можна також із стаціонарних телефонів. Виклики, відповідно до узгодженого протоколу між екстреною медичною допомогою та службою ДСНС, переадресують бригадам ЕМД і передадуть на виконання медикам.

Резервні міські номери центральної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги:

  • 032 293 29 05

  • 032 293 29 12

  • 032 293 29 14

  • 032 293 29 16 

  • 032 293 29 19 

  • 032 293 29 25

 

Нагадаємо, що робота обладнання мобільного звʼязку та інтернету залежить від електропостачання. Усі базові станції оснащені резервними джерелами живлення. Це батареї, які автоматично вмикаються, коли припиняється централізоване електроживлення. Вони в середньому можуть забезпечувати роботу упродовж 4-5 годин після відключення електроенергії.

Ірина Давосир
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!