Коронавірус можна спинити і кіно про прем’єра. Головне за ніч і минулу добу

2407 1
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Милота доби. Хлопчик проповз 20 метрів вузьким тунелем теплотраси, отримав опіки рук та врятував собаку. Тепер йому вручили грамоту за героїзм.

Кіно і прем’єр. Продовжуємо крутити кіно від «Слуг народу». Давид Арахамія, той що голова фракції у Раді, спочатку заявив, що Гончарук залишиться на посаді прем'єра, а потім його пресслужба уточнила, що він уже так не думає. У Кабміні також можуть з'явитися посади віцепрем'єр-міністра з оборони і силового віцепрем'єра. Останню посаду готують для Авакова. А ще є три кандидатури на заміну діючому міністру оборони. Ну і щоб зовсім вже все заплутати – міністерка соцполітики Соколовська обурена, бо з нею питання відставки не обговорювали. Завіса!

Вибори. Люди прагнуть сильної влади, сильної руки, тому зростає довіра до армії, Нацгвардії і навіть поліції. У підлеглих Авакова популярність зросла на фоні рішучих дій під час протестів в Нових Санжарах, каже соціологиня Ірина Бекешкіна.

Оптимісти у ВООЗ. У Всесвітній організації охорони здоров'я переконані, що поширення коронавірусу можна спинити - на відміну від сезонного грипу. За словами директора ВООЗ Тедроса Аданома Гебрейєсуса, кількість випадків COVID-19 у Китаї продовжує скорочуватися, і в неділю було зареєстровано 206 нових інфекцій, найнижчий показник за період з 22 січня.

Загалом, у результаті інфікування китайським коронавірусом COVID-2019 померли 3 117 людей. Кількість заражених становить 90 912 осіб. В Італії різко зросла кількість померлих від коронавірусу - 52 людини. Сovid-19 діагностували загалом у 2036 осіб. 

Щодо сезонного грипу, то у Львові від його ускладнень помер чоловік і це вже четвертий летальний випадок від початку епідсезону.

Кум і коронавірус. Мешканець Тернополя повідомив про зараження свого кума коронавірусом, аби змусити приїхати до нього швидку допомогу. Заодно примчалась і поліція.

Тепер куму загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а його родичу «вліпили» адмінвідповідальність.

3 Березня, 2020 11:18
Михайло Про милоту це звісно класно, але журналісти, що ви мелете - та теплотраса не працює років 20, якщо не більше, там вже й труб років 10 нема, які в біса опіки рук? Ще якби літом то кропивою міг обпектись, а так хіба обмороження і то не цієї зими :D
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!