Квиток на багаж в електротранспорті Львова тепер можна купити онлайн

1915 0
Габарити багажу, за яких необхідно платити, становлять 60х40х20 і більше.
Фото: Ірина Громоцька

Фото: Ірина Громоцька

Квиток на багаж в електротранспорті Львова тепер можна купити онлайн. Про це повідомили у ЛКП «Львівелктротранс».

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Онлайн-квиток для багажу можна купити через додаток Приват24 або EasyWallet. Вартість квитка – 7 гривень. Незабаром має запрацювати функція оплати багажу через смс-повідомлення.

Як уточнила у коментарі для Tvoemisto.tv речниця ЛКП «Львівелктротранс» Христина Осадчук, вартість перевезення багажу є незмінною і становить 7 грн, як і вартість квитків на проїзд, придбаних у водія.

Габарити багажу, за яких необхідно платити, становлять 60х40х20 і більше, а також предмети довші за 150 см та товстіші за 10 см. Штраф за перевезення неоплаченого багажу є фіксованим та становить 8,50 грн.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Нагадаємо, з 15 січня у Львові подорожчав проїзд у трамваях та тролейбусах. Тепер купити квиток у водія можна за 7 грн, а у інший спосіб – 6 грн.

Вікторія Андрєєва

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!