Київ з високим лімітом: графіки вимкнень на 10 лютого

2923 0
Ситуація з енергозабезпеченням столиці покращилась. Київ продовжує працювати у графіках.
Умовне фото

Умовне фото

Сьогодні ліміти для Києва були досить високими, але відключень уникнути не вдалося. Про це повідомив гендиректор Yasno Сергій Коваленко.
 
За його словами, учора Укренерго виділив для Києва обмеження на рівні 845 МВт на період з 00:00 до 10:00 і 1027 МВт з 15:00 до кінця доби. Тобто у період з 10:00 до 15:00 обмеження були такі, що за розрахунками колег давали змогу не відключати за стабілізаційним графіком.
 
 
Однак через підвищене споживання в цей час зросло і навантаження. Тому через високі обсяги у деяких районах застосували відключення.
 
«Я розумію, що зараз ми трохи розслабилися у споживанні, бо часто світло не відключають, або відключають на коротші терміни. Але ситуація все ще залишається складною. І те, що ми зараз зі світлом - це результат тяжкої роботи. Про це варто пам'ятати постійно. Так само, як і бути готовими до відключень» –  зауважує гендиректор Yasno.

 

Отож,  завтра, 3 лютого у Києві будуть застосовуватися стабілізаційні вимкнення електроенергії, а подивитись графік відключень світла кияни можуть тут, а жителі Київської області – тут.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!