Київ

Київрада може «виселити» посольство рф

829 0
Таке рішення обумовлене повномасштабним вторгненням росії до України та розірванням дипломатичних відносин з рф.

Київська міська рада за ініціативи «Слуги Народу» може забрати земельну ділянку у посольства росії, що розташоване за адресою Повітрофлотський проспект, 27 у Солом’янському районі столиці. Про це повідомили у пресслужбі партії «Слуга Народу».

Депутатка Лілія Пашинна пояснила, що таке рішення обумовлене заявою МЗС України про розірвання дипломатичних відносин з рф, а також повномасштабним вторгненням росії до України.

«Наша фракція ініціювала розірвання договору оренди землі, наданої посольству рф, і буде ініціювати націоналізацію приміщення посольства рф», – сказала вона.

Нагадаємо, у середу, 5 квітня, двоє чоловіків намагалися переоформити будівлю «росатома» у Києві задля уникнення націоналізації.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!