Київ

Київрада виділить 100 млн грн для ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій у всіх районах

835 0
Кошти спрямують на відновлення та заміну асфальтного покриття.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Бюджетна комісія Київради підтримала правку до міського бюджету про виділення додаткових 100 млн грн на ремонти міжквартальних проїздів (по 10 млн на кожен район).
 
Київрада одноголосно підтримала рішенням про видатки спеціальному фонду міста Києва на розвиток районів міста Києва районним державним адміністраціям 100 млн грн по бюджетній програмі 6011 «Експлуатація та технічне обслуговування житлового фонду для відновлення асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів».
 
Додамо, цьогоріч місто запланувало низку ремонтів та будівництв інфраструктурних об'єктів. Зокрема, планується добудувати Кільцеву дорогу в сторону Одеської траси, Об'їзну дорогу від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту, відремонтувати Північний та Південний мости, а також безліч планових капітальних робіт на вулицях міста. Усі деталі читайте у нашому минулому матеріалі.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!