«Київстар» відновив усі послуги в Україні та за кордоном

504 0
Компанія впроваджує оновлені методи кіберзахисту у співпраці зі СБУ.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Мобільний оператор «Київстар» у середу, 20 грудня, відновив роботу усіх послуг по всій території України, а також за кордоном. Про це в ефірі телемарафону повідомив президент компанії Олександр Комаров.

«Останню послугу, яку ми відновлювали, це був міжнародний роумінг. У понеділок ми почали і у вівторок закінчили. Усі послуги «Київстар» працюють без будь-яких обмежень», – сказав Комаров.

Він також додав, що компанія зробила певні висновки після кібератаки, а тому вже впроваджує оновлені методи кіберзахисту у співпраці зі Службою безпеки України.

Читайте також: Збій у Київстарі стався через хакерську атаку 

Нагадаємо, зранку 20 грудня користувачі мережі «Київстар» повідомили про відсутність мобільного зв’язку та інтернету. У компанії підтвердили, що є складнощі зі зв’язком у західних та південних областях.

А 12 грудня стався технічний збій у мобільній мережі «Київстар»  Через це тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет. У компанії повідомили, що вони стали мішенню потужної хакерської атаки.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!