«Київтеплоенерго» проводить заміну ділянки тепломережі на проспекті Леся Курбаса

909 0
Ці мережі були прокладені 50 років тому. У середньому щороку тут усували 8 пошкоджень.
Фото: КП «Київтеплоенерго»

Фото: КП «Київтеплоенерго»

Працівники районного підрозділу теплових мереж «Святошино» КП «Київтеплоенерго», проводять заміну тепломереж центрального опалення та гарячого водопостачання між житловими будинками на проспекті Леся Курбаса. Про це повідомили у КМДА.

На ділянці прокладають 100 м гнучких пластикових попередньо ізольованих армованих труб швейцарського виробництва. Їхній термін експлуатації становить 49 років.

Ремонтні роботи здійснюються цілодобово з мінімальним відключенням теплопостачання у споживачів. Для цього працівники «Київтеплоенерго» спочатку монтують нові мережі, потім роблять переключення та демонтаж старих.

Заміна мережі на цій ділянці покращить якість теплопостачання для 826 киян та одного з найбільших в Україні дитячих закладів – Центру позашкільної роботи Святошинського району, який об’єднує 5 тисяч дітей.

Нагадаємо, у Києві по вулиці Вадима Гетьмана продовжується заміна близько 40 метрів каналізаційного трубопроводу, унаслідок чого рух у напрямку Шулявського мосту здійснюється лише правою крайньою смугою, інші – перекриті.
У КМДА просять киян задля унеможливлення заторів та аварійних ситуацій запланувати альтернативні шляхи об'їзду. Орієнтовно закінчити роботи планують на початку березня.
Фото: КП «Київтеплоенерго»
Ігор Ющенко
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!