Київ

«Київзеленбуд» розпочне облаштування скверу Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла

453 0
Площа земельної ділянки складає орієнтовно 0,17 га
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Київрада дозволила «Київзеленбуду» розпочати облаштування скверу Дмитра Коцюбайла. Про це повідомила пресслужба КМР.

«Київська міська рада надала КО «Київзеленбуд» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для обслуговування та експлуатації Скверу Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі) на вул. Миколи Гайцана, 12/14 у Печерському районі. Площа земельної ділянки складає орієнтовно 0,17 га», - йдеться у повідомленні.

Раніше Київрада присвоїла скверу в Печерському районі ім'я Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла, який загинув  7 березня 2023 року в боях за Бахмут. Йдеться про зелену зону між вулицею Михайла Омеляновича-Павленка та Іподромним провулком. Також таке рішення підтримали кияни під час голосування у «Київ Цифровий»

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!