Киян закликають купувати книги, щоб передати їх військовим на фронт

721 0
Книжкову акцію назвали «Поверни живим».
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Столична муніципальна книгарня «Сяйво книги» спільно з підрозділом «Культурний десант» ініціювала книжкову акцію «Поверни живим» з метою підтримки бойового духу української армії. Про це повідомляють у Київській міській раді.

«Українська армія щодня бореться за нашу незалежність і відновлення територіальної цілісності України.Тому задля підтримки бойового духу військових наша команда ініціювала книжкову акцію «Поверни живим». Кияни та гості міста можуть придбати літературу зі списку, запропонованого книгарнею, зі знижкою 20% та вкласти у книгу листівку з побажаннями. Вже 14 жовтня «Культурний десант» доставить першу партію зібраної літератури на схід. Наша команда чекатиме, що сам боєць поверне прочитану книгу після війни, що стане своєрідним символом життя та нашої культури, яка рятує навіть у найтемніші часи», – пояснюють у КП «Міський магазин». 

Читайте також: Топ-5 міст за кількістю вакансій. Які найпопулярніші

Збір триває до 30 листопада 2022 року в муніципальній книгарні «Сяйво книги», яка розташована за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Нагадаємо, у неділю, 9 жовтня, на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться благодійний книжковий ярмарок. Кожен охочий зможе зробити грошову пожертву на українське військо та отримати в подарунок будь-яку із книг, представлених на ярмарку. Усі зібрані кошти передадуть на потреби Сил оборони України. Початок ярмарку – о 10:00.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!