Київ

Киян запрошують на зустріч з обговорення порятунку озера Синє

682 0
Обговорення відбудеться біля водойми 21 жовтня

Комунальники запрошують киян обговорити долю обмілілого озера Синє на Виноградарі.

Зустріч проведе гендиректор комунального підприємства «Плесо» Вячеслав Савицький.

«Які подальші кроки по його відновленню? Коли почнуться роботи на об’єкті? Ці та інші питання пропонуємо обговорити на зустрічі з генеральним директором КП «Плесо» Вячеславом Савицьким», - йдеться у повідомленні.

Обговорення почнеться біля водойми об 11:00 в суботу, 21 жовтня.

Нагадаємо, у вересні озеро Синє в Подільському районі столиці, яке є єдиним у місті озером льодовикового періоду, майже повністю висохло.

У Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА на запит «Твого міста» повідомили, що проєктна документація з відновлення водойми перебуває на розгляді в Державній службі геології та надр України й Державному агентстві водних ресурсів України.

Водночас, як повідомили у КП «Плесо», фахівці проведуть дослідження озера для з'ясування причин і визначення підґрунтя подальших дій.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!