Леонід Кравчук очолить українську делегацію переговорів у Мінську

1203 0
Він замінив на цій посаді Леоніда Кучму.
Фото: Главком

Фото: Главком

Перший президент України Леонід Кравчук очолив українську делегацію в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі замість Леоніда Кучми. Про це повідомили в Офісі президента.

«Я вже у своєму житті щось бачив і пройшов. Але час для відпочинку не настав. Я прийняв рішення, якщо я зможу, а я хочу цього, щось зробити, щоб пришвидшити мир на Донбасі. Я буду це робити до останнього подиху. Тому я і погодився», – сказав Леонід Кравчук.

За його словами, президент Володимир Зеленський «реанімував "нормандську четвірку"» та не боїться ухвалювати непопулярні рішення.

Нагадаємо, 28 липня багаторічний голова української делегації у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма перестав брати участь у переговорах у Мінську. Він вдруге очолив українську делегацію в Тристоронній контактній групі 3 червня 2019 року.

Тимчасово обов'язки очільника української делегації виконував Олексій Резніков, який наразі є першим заступником глави української делегації в ТКГ. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!