Київ

Лідер Scorpions планує виступ в Києві

980 0
Фронтмен колективу зазначив, що ніколи не виступатиме на території рф.
Клаус Майне. Фото з відкритих джерел

Клаус Майне. Фото з відкритих джерел

Вокаліст легендарного рок-гурту Scorpions планує «концерт миру» після перемоги України у війні, розв’язаній росією. Про це вокаліст легендарного німецького рок-гурту “Scorpions” Клаус Майне повідомив в інтерв’ю Berliner Kurier.

Фронтмен колективу зазначив, що ніколи не виступатиме на території рф.

«Сподіваюся, коли закінчиться війна, у нас буде мирний концерт на Майдані в Києві. Я не думаю, що ми знову виступатимемо в рф. Не в найближчому майбутньому. Це сумно. Але ви повинні самі робити висновки з реальності», – сказав він.

Також Майне нагадав, що музиканти змінили текст відомої пісні Winds of Change, замінивши фразу «I follow the Moskva down to Gorky Park» на «Now listen to my heart, it says Ukrainia».

«Після початку цієї невиправданої війни ми запитали себе, чи можемо ми ще зіграти цю пісню. Тепер вона показує нашу солідарність з Україною, а не романтизує росію, як раніше», – додав Майне.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук зібрав понад 147 мільйонів гривень допомоги на благодійному концерті у Лондоні минулого тижня. Зібрані кошти підуть на купівлю медичного обладнання та відновлення українських лікарень, які постраждали під час бойових дій.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!