Лікарню швидкої допомоги у Львові відремонтують за 64 мільйони гривень

3220 0
Заплановані ремонти в операційному блоці на трьох поверхах та заміна вікон.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Львівська лікарня швидкої медичної допомоги провела два тендери на загальну початкову вартість майже 70 млн гривень. В одному ішлося про заміну вікон і дверей, а в іншому про ремонти в операційних блоках. Та під час торгів сума закупівлі дещо зменшилась.

Так, за 10 мільйонів гривень у лікарні замінять 802 віконних блоки та 36 зовнішніх протипожежних дверей. У проєктно-кошторисній документації, розповів заступник медичного директора з технічних питань ЛШМД Володимир Гончарук, ішлося про очікувану вартість 14,2 млн грн. Переможцем торгів стало ТзОВ «Атлант Плюс» з Волині. За даними Youcontrol, основний вид діяльності цієї фірми – виготовлення будівельних виробів із пластмас. Додамо, із Волині, а саме з Ковеля, походить і новий директор ЛШМД Олег Самчук, призначений у лютому.

Читайте також: Львівська лікарня швидкої допомоги отримала ліцензію на трансплантацію органів

На ремонт в операційному блоці лікарні планувалось витратити понад 54,5 млн грн. У торгах із пропозицією виконати роботи за майже 53 млн грн перемогло ТзОВ «Технології клімату та автоматизація систем», ідеться на платформі Прозорро. Наразі оприлюднений намір про укладення договору із компанією.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv Володимир Гончарук, ідеться про комплекс капітальних робіт на 2-му, 4-му та 5-му поверхах в операційному блоці лікарні. Зокрема: заміна непридатних вікон в цьому блоці, заміна дверей в операційних палатах, заміна внутрішніх мереж водопостачання та каналізації, заміна внутрішніх мереж опалення та вентиляції, заміна внутрішніх мереж електропостачання та освітлення, влаштування пожежної сигналізації, внутрішні оздоблювальні та облицювальні роботи, монтаж обладнання для вентиляційної системи.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів'ян у Лікарні швидкої допомоги

Переможець цих торгів зареєстрований у Львові і займається монтажем водопровідних мереж та систем опалення і кондиціонування.

«З часу побудови, для забезпечення нормального функціонування лікарні, постійно проводяться поточні ремонти, часткова заміна зношених конструктивних елементів будівлі, фарбування. Однак цього не достатньо. Зокрема, основні конструктиви та внутрішні інженерні мережі (освітлення, опалення, гарячого та холодного водопостачання, каналізації, вентиляції) в результаті довготривалої експлуатації фізично та морально застарілі і потребують заміни», – говорить Володимир Гончарук.

Додамо, приміщення львівської лікарні швидкої допомоги збудовані у 1979 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!