Літаки Росії літають рідше завдяки ефективності ППО України, – розвідка

3644 0
Велика російська військова колона на північ від Києва просунулась незначно і продовжує зазнавати втрат через атаки Збройних Сил України.
фото: опк

фото: опк

Британська розвідка спостерігає помітне зниження загальної повітряної активності росіян над Україною – найімовірніше, це через несподівано високу ефективність української протиповітряної оборони. Про це повідомляє Ліга.нет з посиланням на Міністерство оборони Великої Британії.

У щоденній розвіданалітиці щодо вторгнення Росії також сказано, що велика російська військова колона на північ від Києва просунулась незначно і продовжує зазнавати втрат через атаки Збройних Сил України.

Читайте також: Винищувачі для України. У США назвали заяву поляків необгрунтованою

Окремо наголошують, що Росія змушена була визнати використання призовників-строковиків у бойових діях в Україні і що Путін публічно збрехав, коли заявляв, що у них беруть участь «тільки професійні військові».

Нагадаємо, що Сполучені Штати не підтримують передачу бойових літаків Україні, зокрема польських винищувачів МіГ-29. Є кілька причини, через які США проти передачі бойової авіації Україні. Детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!