Лоукостер SkyUp опублікував правила перевезення багажу

1795 0
Вага ручної поклажі не повинна перевищувати 7 кг, зареєстрованого багажу – 23 кг.
Фото: pravda.com

Фото: pravda.com

Український лоукост-перевізник SkyUp опублікував на своєму сайті детальні правила перевезення багажу.

Так, пасажири можуть взяти на борт 7 кг ручної поклажі, сумарні габарити якої не перевищують 115 см. А додатково – жіночу або чоловічу сумку, папку для паперів, пальто або плащ, парасолю або тростину, книжку або журнал, дитяче харчування, дитячу дорожню колиску або візок. Загальна вага додаткових предметів також не має перевищувати 7 кг.

Окрім того, у салон літака можна взяти одну одиницю оплаченого і зареєстрованого багажу вагою до 23 кг та із сумарними габаритами до 158 см. Норма багажу для дітей до 2-х років становить 10 кг.

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстарші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Місце додаткового багажу у багажному відділенні коштує 25 євро за валізу до 23 кг і 40 євро за валізу до 32 кг. У багажне відділення доведеться за окрему плату здати і понаднормову ручну поклажу.

Нагадаємо, компанія анонсувала регулярні рейси зі Львова в Одесу на літній період.

SkyUp – авіаперевізник туроператора JoinUp, що виконує чартерні рейси зі Львова на курорти Туреччини та Єгипту. Авіакомпанія зареєстрували у червні минулого року в Києві.

 

ТЕГИ: багаж, SkyUp

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!