Львів боротиметься за звання Європейської волонтерської столиці 2024 року

1346 0
Львів позмагається у фіналі з італійським містом Тренто. Результати конкурсу оголосять 4 жовтня у Ґданську.
ФОТО: ПЛАСТ ЛЬВІВ

ФОТО: ПЛАСТ ЛЬВІВ

Львів побореться за звання Європейської волонтерської столиці 2024 року. Місто вже потрапило у фінал конкурсу, повідомляє Львівська міська рада.

Читайте також: Чого потребують львівські гуманітарні штаби, які допомагають військовим та цивільним

Двох фіналістів – Львів (Україна) та Тренто (Італія) оголосили 9 червня журі конкурсу «Європейська волонтерська столиця 2024».

Львів веде тісну комунікацію з Європейським центром волонтерства, інтегрується в європейський волонтерський простір та пропагує волонтерство на усіх рівнях.

Через заявку Львова організатори планують показати наскільки здібні українські волонтери та те, що молодь хоче і готова інтегруватись в європейську волонтерську спільноту, щоб ділитися своїм досвідом і перебирати собі їхній.

Читайте також: Як і хто координує ввезення та розподіл гуманітарної допомоги на Львівщині

Результати конкурсу оголосять 4 жовтня у Ґданську, який має звання Європейської волонтерської столиці у 2022 році.

Перелік благодійних фондів і організацій, які допомагають ЗСУ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням. Там можна знайти контакти та реквізити організацій, а також дізнатися, на якій допомозі вони спеціалізуються.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!