Львів отримає вживані трамваї зі Швейцарії

3811 0
Представники зі Швейцарії приїдуть, щоб пересвідчитися в технічній спроможності курсування цих трамваїв Львовом.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Львів має отримати 11 вживаних низькопідлогових трамваїв зі Швейцарії до кінця 2023 року. Про це під час пленарного засідання Львівської міської ради 28 вересня повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

«Комунікуємо з колегами зі Швейцарії і Німеччини щодо безоплатної передачі нам грантових трамваїв. Тобто в першій декаді жовтня ми чекаємо делегацію колег зі Швейцарії. Маємо отримати 11 вживаних низькопідлогових трамваїв із одного зі швейцарських міст. Колеги приїдуть, щоб пересвідчитися в технічній спроможності курсування цих трамваїв вулицями нашого міста», – повідомив Олег Забарило.

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв'ю з керівником управління транспорту

Нагадаємо, Львів ще минулоріч просив вживані трамваї у Німеччини. Також нещодавно з'явилася інформація про передачу трамваїв від Швейцарії. У інтерв'ю Tvoemisto.tv директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило казав, що процес передачі тривалий і зараз йдуть обговорення. 

Зауважимо, що більше про ситуацію з транспортом у Львові, чому не вдається знайти водіїв та чи будуть підвищувати вартість проїзду читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!