Львів отримав від Німеччини чотири генератори. Де їх встановлять

3728 0
Найбільший генератор отримав Львівський театр опери і балету.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Німеччина передала для установ культури Львівщини чотири генератори потужністю 10 кВт. 

Джерело: Львівська обласна рада

Читайте також: Де у Львові можна підзарядитися. Карта закладів з генераторами 

Зокрема,генератори передали для Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького, Музею етнографії та художнього промислу, Центрального державного архіву у Львові та Музею історії релігії.

Ще один найбільший генератор вагою понад 3,3 тони та потужністю 270 кВт отримав Львівський національний академічний театр опери і балету імені Соломії Крушельницької.

Читайте також: Країни ЄС відправили в Україну 500 електрогенераторів

Нагадаємо, що раніше львівські підприємці запропонували запровадити нульове розмитнення електрогенераторів, які ввозять в Україну з-за кордону. Таку ініціативу пояснили зростанням попиту та подорожчанням генераторів як на внутрішньому ринку, так і на зовнішньому. Про те, як бізнес у Львові готується до блекауту та кому потрібні генератори можна прочитати тут.

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!