Львів прийматиме національний чемпіонат з армреслінгу

718 0
Спортсмени з усіх областей приїдуть до міста, щоб позмагатися за титул найсильнішого в Україні.
Фото: armpower.net

Фото: armpower.net

У Львові цими вихідними, 8 і 9 квітня, на «Боско-Арена», що на вул. Кривчицька Дорога, 19, відбудеться чемпіонат України серед молоді, дорослих та ветеранів. Про це повідомляє управління спорту ЛМР.

Спортсмени з усіх областей приїдуть до міста, щоб позмагатися за титул найсильнішого в Україні.

«Команда Львівської федерації армрестлінгу готується та активно бере участь в організації, адже це велика честь та відповідальність приймати змагання такого рівня у нашому місті. Також посилено готуються і наші спортсмени, щоб гідно представити нашу область та потрапити у склад збірної України», – йдеться в повідомленні.

Програма змагань:

7 квітня (п'ятниця): 09:00 – 18:00 – мандатна комісія, зважування учасників змагань.

8 квітня (субота): 09:00 – 20:00 – церемонія відкриття змагань. Змагання на ліву руку, фінальні поєдинки.

9 квітня (неділя):09:00 – 20:00 –змагання на праву руку.

Читайта також: Львів'янин Павло Кордіяка став найсильнішим чоловіком Європи

Нагадаємо, що представник Львівщини у складі збірної України 21-річний Данило Заморило переміг Султана Мусінова із Казахстану у турнірі з боксу. 1 квітня у місті Каунасі, що у Литві, завершився фінальний поєдинок 27-го Міжнародного турніру з боксу класу «А» імені Альгірдаса Шоцикаса у ваговій категорії до 63,5 кг. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!