Політична реклама

Львів сподівається на 40 млн з держбюджету, аби каналізувати Малехів і Рудно

1484 0
Львівська міськрада сподівається отримати близько 40 млн грн з державного бюджету на будівництво станції зливу стоків на території першої черги каналізаційних очисних споруд на вул. Пластовій, 13, на каналізування вул. Брюховецької та сіл Малехів та Рудно.

Відповідне рішення прийняв сьогодні, 5 травня, виконавчий комітет Львівської міськради, внісши зміни до Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства Львова на 2012 – 2015 роки, інформує прес-служба Львівської міськради.

"Не зважаючи на складний фінансовий стан, не усі програми призупинені. Ми опрацювали  з міністерствами питання щодо можливості фінансування державних програм по каналізуванню у Львові.  Щоб захистити ці програми, сьогодні необхідно було внести зміни до Програми модернізації каналізаційного господарства, уточнивши реальні цифри в цінах цього року", – розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник.

Що стосується каналізування вулиць  у цьому році за кошти міського бюджету, то, за словами Володимира Олійника, в цьому році будуть закінчувати раніше розпочаті роботи та оплачувати за вже виконані роботи.

Нагадаємо, що проблеми з каналізуванням, зокрема селища Рудно, тривають вже давно. Так через відсутність водовідведення у 80% криниць спостерігалось перевищення рівня нітратів у воді, також під питанням було функціонування дитячого садочка. У 2012 році там було виконано лише 13% від загального обсягу робіт, а на закінчення робіт потрібно 7-8 млн грн.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!