Львів за 16 млн грн продав турецькому «Онуру» ще одну ділянку

2769 0
Ці землі призначені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
Рясне-2 / Умовне фото

Рясне-2 / Умовне фото

У Львові відбувся ще один земельний аукціон через ProZorro, через який за 16 мільйонів грн продали ділянку площею 1,32 га. Про це повідомили у департаменті містобудування Львівської міської ради.

«На електронних торгах продано земельну ділянку несільськогосподарського призначення у промисловій зоні Рясне-2. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» йдеться у повідомленні.

Як розповіли в управлінні земельних ресурсів, за лот змагалися два учасники. Найбільшу ціну – 15 млн 800 тис. грн – запропонувало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

На фото  продана ділянка 

В департаменті також зазначили, що уже за два тижні у Львові відбудуться наступні електронні торги. 15 серпня місто у прозорий спосіб виставить на аукціон чотири земельні ділянки. Дві – під промисловість, ще дві – під будівництво громадських будівель та офісів.

Нагадаємо, у листопаді 2022 року ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 5 млн 204 тис. грн купило ділянку площею 0,42 га на вулиці Шевченка, що у промзоні Рясне-2, а у серпні того ж року «Онур» придбав тут землю за майже 17 млн гривень.

Читайте також: У Львові затвердили програму розвитку промислових зон Сигнівки та Рясного-2

Додамо, що у прозоні є вся необхідна інфраструктура та підведені комунікації. Придбані ділянки призначені для розміщення будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та інших галузей промисловості.

За даними YouControl, власниками ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» є Онур та Іхсан Ченінджевізи з Туреччини і Олег Фаріон з України. Компанія є дочірнім підприємством турецької будівельно-транспортної компанії «Онур Тааххют», що здійснює будівництво і ремонт доріг та мостів в Україні. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!