Львівщина сьогодні прощається з військовим, що загинув на Сході

3171 0
У понеділок, 11 серпня, Львів та область прощатимуться з новітнім Героєм Василем Пашком. Василь Пашко загинув 5 серпня в зоні АТО. Він врятував життя своєму товаришу, затуливши його власним тілом від кулі снайпера.
Фото: hdwallpapers.in

Фото: hdwallpapers.in

Прощання з Героєм та похорон відбудеться в селі Новий Яричів в понеділок.

О 12:00 буде прощання на вул Міцкевича, 53, в родинному домі. О 13:00 відбудеться заупокійна Літургія в церкві Успіння Пресвятої Богородиці. О 14:00 –Героя поховають на кладовищі села Новий Яричів.

Василь Пашко закінчив школу села Новий Яричів. Він був активним учасником громадської організації «Тризуб». Був не одружений. У нього залишилось дві сестри.

Василь Пашко останні 9 років проживав в Італії, де працював рятувальником. Коли дізнався про події в Україні, не задумуючись повернувся. Три останні місяці він брав активну участь в АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!