Львівська міськрада підписала угоду про закупівлю 150 автобусів

2579 0
Нові автобуси мають з’явитися на вулицях Львова до кінця року.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

ЛК ЛК «АТП-1» підписало угоду з АБ «Укргазбанк» про закупівлю 150 автобусів у лізинг. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Наше підприємство уклало угоду з АБ "Укргазбанком" на придбання автобусів на умовах фінансового лізингу, зокрема на придбання 50 автобусів "Електрон" і 100 автобусів МАЗ. Нові автобуси маємо отримати до кінця року», — розповів директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула. 

Нові автобуси мають з’явитися на вулицях Львова до кінця року. Термін лізингу становить три роки від дати укладання договору. 

Читайте також: Які автобуси може закупити Львів. Фото

Нагадаємо, 18 квітня із міського бюджету Львова виділили 100 млн грн на закупівлю автобусів. 22 березня депутати  підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК «АТП №1» дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу». А в лютому на львівських дорогах протестували роботу великих білоруських автобусів МАЗ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!