Міськрада Львова виділила 100 млн грн на закупівлю автобусів

2090 0
Місто планує закупити автобуси МАЗ та «Електрон».
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Львівська міськрада виділила 100 млн грн на придбання 150 нових великих автобусів. За відповідні зміни до бюджету розвитку проголосували під час засідання сесії ЛМР 19 квітня.

Відповідно до рішення міськради, комунальний перевізник АТП-1 отримає додатково 100 млн грн на придбання нових автобусів у лізинг. Ці кошти підприємство заплатить як частину першого внеску за автобуси МАЗ та «Електрон».

Читайте також: У Львові вирішили, в кого придбають 150 автобусів для міста

Нагадаємо, 22 березня депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК «АТП №1» дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу». А в лютому на львівських дорогах протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!