Львівська область виходить з «червоної» зони

3518 0
На цьому тижні ініціюватимуть засідання Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Львівська область цього тижня, відповідно до карантинних індикаторів, покине «червону» зону епідемічної небезпеки. Про це повідомив сьогодні, 22 листопада, на брифінгу міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

«За карантинними індикаторами Луганська та Львівська області виходять з червоного рівня епідемічної небезпеки. На цьому тижні ініціюватимемо засідання Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Середній час перебування регіонів в червоному рівні майже не змінився і становить так, як і минулої весняної хвилі, 30-35 днів», – каже він.

Читайте також: МОЗ хоче додатково посилити карантинні заходи у жовтій зоні

Україні, за його словами, вдалося пройти пік захворюваності найважчої хвилі без введення загальнонаціонального локдауну, але потрібно збільшувати відсоток вакцинованих українців. Ризик повторного спалаху все ще високий.

Нагадаємо, що у Львівській області станом на ранок 22 листопада у реанімаціях перебуває 219 пацієнтів, з них до апаратів ШВЛ підключені 89 людей. Загалом у стаціонарах лікуються 2 816 пацієнтів (ліжкова мережа заповнена на 54,51%). Серед них 336 людей – вакциновані, в тому числі двома дозами 145 людей.

За увесь час у Львівській області Covid-19 підтвердили у 204 337 осіб. Померлих 5 222 людей. Одужали від коронавірусної інфекції 164 774 особи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!