Львівська ОВА рекомендує переглянути шість закупівель у трьох громадах

792 0
Комісія заслухала інформацію про 20 закупівель.
Фото умовне

Фото умовне

У пʼятницю, 24 листопада, у Львівській обласній військовій адміністрації відбулось шосте засідання робочої групи, яка контролює належне використання бюджетних коштів в регіоні. Про це інформує пресслужба ОВА.

Зазначають, що під час засідання заслухали представників 14 громад та управління капітального будівництва Львівської ОВА щодо 20 закупівель.

«В черговий раз наголошую на сумлінному виконанні замовниками розпорядження начальника ЛОВА «Про обмеження непершочергових видатків місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану» під час оголошення тендерів та укладанні відповідних договорів. Дякую, небайдужим громадянам, які надсилають нам інформацію щодо можливих некритичних закупівель, за активну позицію»,  зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Відтак робоча група рекомендувала під час найближчих сесій відповідних рад переглянути доцільність та пріоритетність видатків щодо шести закупівель Бісковицької, Турківської та Яворівської громад.

Також робоча група вкотре доручила Західному офісу Державної аудиторської служби України та правоохоронним органам здійснити контроль у межах своєї компетенції частини закупівель.

Наступне засідання запланували на п’ятницю, 1 грудня.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv повідомляло, що у Львівській обласній військовій адміністрації вже відбулося п’ять засідань робочої групи з контролю використання бюджетних коштів під час яких розглянули і рекомендували відмінити закупівлі на понад 60 мільйонів гривень.

Раніше Tvoemisto.tv поспілкувалось із волонтером, ініціатором львівської акції «Спочатку дрони, потім стадіони» Святославом Літинським і директором департаменту економічної політики ЛОВА Степаном Куйбідою про те, чи потрібні такі акції зараз і чому; скільки коштів виділяє на допомогу ЗСУ місто та область; завдяки чому цю допомогу можна збільшити; коли мітинги припиняться і що для цього мусить зробити влада, читайте у матеріалі за посиланням.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!