Львівська школа, яка постраждала від ракетної атаки вчора, знову працює

2002 0
Рівно доба минула після обстрілу, а діти вже повернулися до очного навчання.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Через ракетну атаку ворога у Львові пошкоджено 18 житлових будинків. Окрім того, постраждали дві школи та садок, зокрема «Школа вільних і небайдужих». Її співвласник Юрій Назарук написав у Facebook, сьогодні діти вже пішли на навчання.

«Як і обіцяли, сьогодні зранку всі діти пішли до школи. Рівно доба після обстрілу. Неймовірно дякую усій команді Школа вільних та небайдужих - особистий приклад та спільний досвід якраз те, що й формує вільне та небайдуже освітнє середовище. А також дуже дякую за безліч слів підтримки та готовності допомогти від наших друзів та усіх вас», – зазначив Юрій Назарук.

Нагадаємо, що вчора, 15 лютого, ворог атакував Україну ракетами. Внаслідок обстрілу Львова у місті також пошкодили резервну схему «Львівобленерго». Детальніше про нічний ракетний обстріл окупантів 15 лютого читайте тут.
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!